Få inspiration til dit næste kursus

Der er rigtigt mange gratis kurser her på AOF Onlinekurser, så det kan være svært at vælge. På denne side vil vi løbende give dig aktuel inspiration til dit næste kursus.

Cheerful Woman Pointing To The Side And Smiling

Ferietid

Få styr på dine opgaver op til ferien, og forbered dig på ferien, så du ikke bruger de første dage på bare at komme ned i gear. Vi ser på ferietiden fra forskellige vinkler – også når den er overstået, og du skal dele dine minder.

Sociale medier

Du er, hvad du deler! Derfor er det vigtigt, at du på de sociale medier har styr på indhold, privatlivsindstillinger, hvad og hvordan du deler osv. Når det er sagt, er der masser af brugbart indhold at hente på de forskellige platforme.

IT i hverdagen

Vi bruger IT mere end nogensinde, og meget af vores indkøb og kontakt til venner, kolleger og det offentlige foregår i dag over nettet. Det giver en masse muligheder, men det betyder også, at vi skal se os godt for.

Det gode samarbejde

Det gode samarbejde handler både om at finde de rette digitale værktøjer, så vi kan nå hinanden på kryds og tværs, men også om, hvordan vi kommunikerer med hinanden og tager hensyn til hinandens forskelligheder.

Se alle emner i arkivet arrow_forward
close
Du bliver nu logget ind... Vent venligst.
Der skete en fejl under indsendelsen af formularen.
E-mail eller adgangskode er forkert. Tjek venligst felterne og prøv igen.

Log ind

Glemt din adgangskode?
Din adgangskode er nu blevet nulstillet. Tjek venligst din e-mail.
Der skete en fejl under indsendelsen af formularen.
Adgangskoden for denne e-mail kunne ikke nulstilles.

Nulstil adgangskode