Betingelser for brugen af aofonlinekurser.dk

Du må kun anvende kurserne på aofonlinekurser.dk, hvis du er medlem af et af forbund, som har lavet en aftale med AOF Danmark, og hvis du er oprettet som bruger igennem det pågældende forbund her på siden. I forbindelse med brugeroprettelsen skal du afgive en erklæring på tro og love om, hvilket forbund, du er medlem af. 

Din brugeradgang er personlig og må ikke overdrages til eller anvendes af andre. Hvis du melder dig ud af det forbund, du er tilmeldt igennem, har du også pligt til at afmelde dig som bruger af aofonlinekurser.dk inden for maksimalt 30 dage.

Hvis det forbund, du er tilmeldt igennem, ophører med at abonnere på aofonlinekurser.dk, vil din brugeradgang automatisk blive lukket.

Hvilke oplysninger opsamler vi?

Når du tilmelder dig aofonlinekurser.dk skal du afgive din e-mailadresse samt organisatorisk tilhørsforhold.

Du har mulighed for også at angive dit navn, samt at få tilsendt en e-mail hver gang du får adgang til et nyt kursus eller ved andre væsentlige nyheder. Tilmelding til opdateringer via e-mail er ikke obligatorisk, og du er velkommen til kun at oplyse fornavn, kaldenavn e.l. i stedet for dit fulde navn.

Din tilmelding indsendes altid over en sikker, krypteret forbindelse.

Sådan anvendes og opbevares dine data

Alle personlige oplysninger, du angiver ved brugeroprettelse på aofonlinekurser.dk, behandles fortroligt. Oplysningerne er tilgængelige for de internetansvarlige, som har afgivet fortrolighedserklæringer.

Når du opretter dig som bruger, forbeholder vi os ret til at udveksle dine oplysninger med den organisation, som du på tro og love oplyser, at du er medlem af. Vi forbeholder os også ret til, at enten vi eller den pågældende organisation kan kontakte dig personligt for yderligere information om dit tilhørsforhold.

Hvis en sådan informationsudveksling viser, at du ikke er medlem af den oplyste organisation og dermed har afgivet urigtige oplysninger, vil din adgang blive lukket omgående, og du vil blive kontaktet af vores advokat.

I henhold til persondataloven har du som forbruger ret til indsigelser mod og indsigt i vores behandling af de opgivne oplysninger. Oplysningerne gemmes kun, så længe du er tilmeldt som bruger. Du kan til hver en tid afmelde dig som bruger via brugermenuen på websitet, når du er logget ind.

aofonlinekurser.dk

drives af

AOF Danmark
CVR 31460115
Molestien 7, 4 Sal
2450 København SV
+ 45 41 88 77 70

i samarbejde med

Edutasia
CVR 32471048
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg
Tlf. +45 70 10 80 20