Inspiration - alle emner

Her i arkivet kan du se samtlige emner, der er oprettet til inspiration her på AOF Onlinekurser.

Få succes med din jobsøgning

Jobsøgning består af mange trin, lige fra søgning efter det ledige job til analyse af jobopslaget, dit CV, din ansøgning og ikke mindst den gode jobsamtale. Her får du konkrete tips, guides og vejledninger til hele processen.

IT i hverdagen

Vi bruger IT mere end nogensinde, og meget af vores indkøb og kontakt til venner, kolleger og det offentlige foregår i dag over nettet. Det giver en masse muligheder, men det betyder også, at vi skal se os godt for.

Det gode samarbejde

Det gode samarbejde handler både om at finde de rette digitale værktøjer, så vi kan nå hinanden på kryds og tværs, men også om, hvordan vi kommunikerer med hinanden og tager hensyn til hinandens forskelligheder.

Sociale medier

Du er, hvad du deler! Derfor er det vigtigt, at du på de sociale medier har styr på indhold, privatlivsindstillinger, hvad og hvordan du deler osv. Når det er sagt, er der masser af brugbart indhold at hente på de forskellige platforme.

Ferietid

Få styr på dine opgaver op til ferien, og forbered dig på ferien, så du ikke bruger de første dage på bare at komme ned i gear. Vi ser på ferietiden fra forskellige vinkler – også når den er overstået, og du skal dele dine minder.

På kontoret

Jo bedre du kender dine kontorprogrammer, jo mindre bøvl vil du opleve. Og du vil sikkert også opdage, at der findes mange smarte funktioner, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde. Det kan ovenikøbet være, du får ekstra tid til de mere spændende opgaver.

Den gode præsentation

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du skal oprette en præsentation – modtagere, form, indhold, billeder, design osv. Heldig findes der en lang række apps og programmer, som kan hjælpe dig et langt stykke af vejen.

Få succes med dine projekter

Uanset om du arbejder med store eller små projekter, er der masser af hjælp at hente i forskellige apps. Det kan være til opgavestyring, tidsregistrering, overblik, Scrum, ledelse og meget mere.

close
Du bliver nu logget ind... Vent venligst.
Der skete en fejl under indsendelsen af formularen.
E-mail eller adgangskode er forkert. Tjek venligst felterne og prøv igen.

Log ind

Glemt din adgangskode?
Din adgangskode er nu blevet nulstillet. Tjek venligst din e-mail.
Der skete en fejl under indsendelsen af formularen.
Adgangskoden for denne e-mail kunne ikke nulstilles.

Nulstil adgangskode