Adgang til sprogkurser - sådan gør du

uTalk.png

uTalk er beregnet til alle, som gerne vil lære nøgleord og fraser på et andet sprog. Det er perfekt for begyndere, som netop er startet med at lære et sprog, og samtidig er det uvurderligt for de mere øvede, som ønsker at forbedre deres ordforråd og udtale.

Du behøver ikke at være dansktalende for at bruge uTalk - det kan bruges af alle indenfor mere end 100 forskellige sprog. Så du kan være spansktalende og ønske at lære swahili eller filippinkstalende, og ønske at lære fransk - der er over 20.000 sprogkombinationer at vælge imellem.

Sådan får du adgang

Det er meget vigtigt, at du følger proceduren herunder for at få adgang til den gratis udgave af sprogkurserne.

Ellers vil du på et tidspunkt blive bedt om at skulle betale for kurserne. Skulle det ske, kan du gå tilbage til din kursusside og tilmelde dig på ny.

Se meget gerne videoerne herunder inden du går i gang.

  1. Find 140 sprogkurser fra uTalk under kategorien Sprog på din kursuside. Klik og vælg Åbn tilmeldingsformular.
  2. Indtast dit navn og din e-mailadresse nedenfor, og tryk på knappen OPRET PÅ UTALK.COM nederst på siden.
  3. Du bliver sendt videre til uTalks hjemmeside, hvor du skal færdiggøre oprettelsen ved at bekræfte dine oplysninger og vælge en adgangskode.
  4. Herefter skal du downloade den app, der giver dig adgang til kurserne. Du kan både downloade den til din computer, din tablet og din smartphone.
  5. Fremadrettet kan du blot tilgå kurserne via appen – du skal altså ikke tilmelde dig igen på denne side.

Sådan tilmelder du dig og downloader appen:

Sådan tager du kurserne:

Hvad er der i appen?

Appen er fyldt med nyttige hverdagsord og sætninger, som er opdelt i forskellige emner. Hvert emne vil tage omkring to til tre timer at færdiggøre, men du kan bare vælge helt frit, hvor lang tid du bruger ad gangen. Lær, når du har lyst og på dit eget tempo. Og med 60+ emner, er der undervisning på op til 180 timer på hvert sprog.

Hvert ord er indtalt af både mandlige og kvindelige indfødte og du vil lære den korrekte udtale ved at lytte til dem. Optag dig selv, efterlign deres udtale og fortsæt med at øve dig, indtil du gør det rigtigt.

Hvordan virker det?

Vælg de ord, du mener, du får brug for og lær dem, når du har lyst til det. Prøv at begynde med øvelsesafsnittet, som udelukkende bruger modersmålstalende til at udtale ordene - men samtidig viser ordene på både dit nye sprog og på dit modersmål.

Derefter foregår alt udelukkende på dit nye sprog, så du bliver nødt til at følge med! Fem i stigende grad mere udfordrende spil - fra nemme til svære - tester dig i, hvad du har lært og du vil se din hukommelse blive bedre for hver gang, du er testet. Hold dig motiveret ved at se dine points blive højere. For at opnå topkarakter skal du begynde at tænke på det nye sprog.